Menu Close

4de jaar Organisatie en logistiek

Iets voor jou?

Ben jij een ordelijke en nauwkeurige plantrekkerWerk je graag met de PC en voel jij je als een vis in het water tijdens het uitvoeren van administratieve taken? Ben je sociaal aangelegd en knoop je zonder problemen een praatje aan met anderen? Droom je van een job in de administratieve of commerciële wereld? Dan is de studierichting Organisatie en logistiek wellicht iets voor jou!

Jouw lessentabel?

4e jaar
Algemene Vorming   Levensbeschouwing 2
LO 2
Nederlands 1
Frans 2
PAV A/B* 8
Engels 1
Specifieke Vorming Engels 2
Frans 2
Toegepaste Economie Verkoop 10
Toegepaste Informatica 4
34

Accenten?

Deze studierichting is erg praktijkgericht. De focus ligt op het verwerven van communicatieve en administratieve vaardigheden en het leren uitvoeren van logistieke taken.

Correct taalgebruik is belangrijk in de bedrijfswereld. Je leert je helder uitdrukken in het Nederlands, Engels en in het Frans. Tijdens de lessen Informatica ontdek je hoe je gegevens digitaal verwerkt en vormgeeft. Administratieve vaardigheden (klasseren, postverwerking …) en ook logistieke vaardigheden (ontvangst en opslag van goederen …) oefen je tijdens de lessen Toegepaste Economie.

Jouw toekomst?

In de derde graad kan je kiezen voor de vervolgopleiding Logistiek of de vervolgopleiding Onthaal, organisatie en sales.

De studierichting Logistiek stoomt je klaar om meteen aan de slag te gaan in een magazijn of logistiek bedrijf.

In de studierichting Onthaal, organisatie en sales krijg je alle vaardigheden onder de knie die je als administratief medewerker of commercieel medewerker nodig hebt.

Je kan ook kiezen voor een zevende specialisatiejaar. Tijdens stages, studiebezoeken en ook werken in het virtuele kantoor op onze campus leer je de kneepjes van het vak.

Het kostenplaatje?

Meer informatie over het kostenplaatje van deze studierichting vind je in het schoolreglement

Klaar om jouw Talent te ontdekken?