Menu Close

INTERNAAT DE NACHTVLINDER

We zijn ervan overtuigd dat elke leerling over talent beschikt!  Samen met jou denken we na over de juiste studiekeuze: we gaan op zoek naar de studierichting waar jij je thuis voelt en jouw talenten het best tot uiting komen. 

Onze campus biedt een brede waaier van studierichtingen aan.  Je kan kiezen voor een studierichting die voorbereidt op het hoger onderwijs, voor een studierichting met dubbele finaliteit (je kan doorstromen naar het hoger onderwijs of je kan dadelijk terecht op de arbeidsmarkt), of je kan kiezen voor een studierichting die je klaarstoomt om op de arbeidsmarkt aan de slag te gaan. 

We willen je graag zo goed mogelijk voorbereiden op de toekomst.  Dat betekent eerst en vooral kwalitatieve lessen aanbieden en je begeleiden naar een geleidelijk aan groter wordende zelfstandigheid bij het leren en uitvoeren van opdrachten,….

Een school is ook meer dan een opsomming van studierichtingen of vakken. Het is de plek waar leerlingen sociale contacten leggen, zichzelf beter leren kennen, leren omgaan met anderen, hun horizon verruimen en ook verantwoordelijkheid leren nemen…

Kortom: op school groeien jongeren naar volwassenheid.  We willen je zo goed mogelijk begeleiden en ondersteunen bij je persoonlijke ontwikkeling.  

Leerlingen presteren beter wanneer ze zich goed voelen op school.  Elke schooldag opnieuw doet ons team haar uiterste best om op onze campus een warme en zorgzame sfeer te creëren. Wij willen er graag voor zorgen dat iedereen zich welkom voelt en zichzelf kan zijn.

Ons team staat klaar om samen met jou te bouwen aan je toekomst!

 

Klaar om jouw Talent te ontdekken?